АВТОМАТИК ПОД НАЕМ

Ние, VIVO Rent a car, можем да ви предложим автомобили под наем с автоматични скоростни кутии от различни класове в Пловдив и с доставка в България и Европа. При нас може да намерите подходящия за вас автомобил в зависимост от вашите нужди и потребности. Стараем се да ви гарантираме сигурност и комфорт, като механиците на компанията ни се грижат ежедневно за отличното техническо състояние на всички коли под наем. Също така сме и подсигурили всички необходими застраховки за вашето спокойствие на пътя.


Екипът на VIVO Rent a Car е на ваше разположение! Ние ще бъдем верен партньор по време на вашето пътуване!

VIVO RENT A CAR BULGARIA PLOVDIV - доставя коли под наем 24-часа в денонощието с предварителна заявка. Автомобили под наем се предлагат на всички летища в България - летище София, летище Бургас, летище Варна, летище Пловдив както и в много населени места и курорти в страната.

ВЪВ ВСИЧКИ ЦЕНИ Е ВКЛЮЧЕНО ДДС, ВИНЕТЕН СТИКЕР И ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА! НЯМА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ И ПЛАЩАНЕ ПРИ НАЕМ НА АВТОМОБИЛ В ПЛОВДИВ! ДОГОВАРЯНЕ ПРИ ДОСТАВКА НА КОЛА ПОД НАЕМ В БЪЛГАРИЯ ИЛИ ПЪТУВАНЕ ЗАД ГРАНИЦА! ПОСТОЯННИ ОТСТЪПКИ И СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА РЕДОВНИ КЛИЕНТИ!