АВТОМОБИЛ ИЛИ МИНИВАН ПОД НАЕМ НА ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ

Наемането или освобождаването на вашият автомобил под наем на летище Пловдив не е проблем за нас. Наш представител ще ви очаква в посочения ден и час на вашата резервация. VIVO Rent a Car разполага с автомобили от различни класове. Стараем се непрекъснато да обновяваме автопарка си, като по този начин предлагаме сигурни и надеждни автомобили под наем. Залагаме на утвърдени марки за коли под наем в Пловдив и България, с възможно добро ниво на оборудване, достатъчно мощни и същевременно икономични двигатели, които да осигурят вашият комфорт при пътуване с кола под наем от VIVO Rent a Car в България и Европа. Предлагаме гъвкава ценова политика и индивидуален подход, които ще подкрепят вашия бюджет, определен за разход за рент а кар. Офертите ни включват всички необходими такси и няма да бъдете допълнително обременявани и неприятно изненадани при наем на автомобил от VIVO rent a car.

При нас ще получите винаги коректност и прозрачни условия, когато се нуждаете от удовлетворяващи предложения за автомобили под наем или ванове под наем от надеждна Рент а Кар компания. Ние сме на разположение за съдействие 24 часа, на клиентите ползващи нашите коли под наем.


Екипът на VIVO Rent a Car е на ваше разположение! Ние ще бъдем верен партньор по време на вашето пътуване!

VIVO RENT A CAR BULGARIA PLOVDIV - доставя коли под наем 24-часа в денонощието с предварителна заявка. Автомобили под наем се предлагат на всички летища в България - летище София, летище Бургас, летище Варна, летище Пловдив както и в много населени места и курорти в страната.

ВЪВ ВСИЧКИ ЦЕНИ Е ВКЛЮЧЕНО ДДС, ВИНЕТЕН СТИКЕР И ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА! НЯМА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ И ПЛАЩАНЕ ПРИ НАЕМ НА АВТОМОБИЛ В ПЛОВДИВ! ДОГОВАРЯНЕ ПРИ ДОСТАВКА НА КОЛА ПОД НАЕМ В БЪЛГАРИЯ ИЛИ ПЪТУВАНЕ ЗАД ГРАНИЦА! ПОСТОЯННИ ОТСТЪПКИ И СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА РЕДОВНИ КЛИЕНТИ!