автомобили под наем Автомобил под наем с шофьор

автомобили под наем Автомобил под наем с шофьор

                              Кола под наем с шофьор


Kола под наем с шофьор  e една от нашите най-популярни допълнителни услуги. Ние ще Ви предложим автомобил, който да отговаря на нуждите на Вашето бизнес или частно пътуване. Rent a Car VIVORENT предлага и луксозни лимузини и коли под наем за сватби, абитуриентски балове, VIP посрещания и официални делегации.

 

 

Автомобил с шофьор

 

 

Разполагаме с богат автомобилен парк - Audi, Mercedes и други - предлагаме под наем пълната гама модели автомобили, включващ леки коли от всички класове, пътнически и товарни ванове, джипове под наем 4Х4, SUVs, лимузини.  

 

Нашата услуга Ви дава: 

  • Богат автомобилен парк;
  • Професионални, добре информирани шофьори;
  • Коректно обслужване;

В допълнение към това, нашите елегантни шофьори, говорят различни езици и са на Ваше разположение за 5 или 9 часа, а цената включва и горивото за 100 км или 300 км, по Ваш избор.  

 

 

Наем на автомобил с шофьор за трансфери 

 

 

Независимо дали ще изберете да бъдете посрещнати на летището или от конкретен адрес, тази услуга ви спестява притеснията, когато пътувате в непозната територия. Няма да се налага да правите връзки с автобусни линии или да чакате за таксита, което означава, че ще имате повече време за почивка или да стигнете навреме за бизнес среща. 

В случай, че се нуждаете от автомобил под наем с шофьор, за да пътувате в чужбина, служителите от централния ни офис ще изготвят специална оферта за Вас.

 

Наемете кола под наем с шофьор:    

За повече информация относно тази услуга или да направите резервация, просто ни пишете на info@vivorent.bg

 

Сортирай по:
Покажи:
Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)