Коли под наем летище Пловдив

Коли под наем летище Пловдив

Откъде най-бързо и лесно да вземете кола под наем на летище Пловдив?


Компания VIVORENT предлага доставка на автомобили под наем до летище Пловдив, както и до хотел или адрес в област Пловдив. Може да резервирате онлайн от формата за резервации, по E-mail или като се свържете с нас на номер: +359 88 992 5566. 

Летище Пловдив е разположено на 140 км от българската столица и е със статута на резервно летище, но също така и поради близостта си до зимните курорти, то е своеобразна врата към снежните и красиви български планински курорти. За удобство всеки клиент, желаещ да ползва услугите на VIVORENT, може да заяви желаната кола под наем, която да Ви чака на летище Пловдив, чрез резервационната форма в сайта на фирмата. Бързо, лесно и удобно!

Планувайки пътуването си, Ви предлагаме да изберете за начална точка някоя от локациите, в които имаме офис или доставка. VIVORENT предлага и директни доставки до всички морски, зимни и голф курорти в България. Ако имате нужда от повече информация относно доставки, трансфери или други услуги, които предлагаме, може да разгледате страницата ни с Услуги в Таба от основното меню на сайта.

Коли под наем на летище Пловдив от VIVORENT

С навлизане на смартфоните на пазара, предварителното резервиране на автомобил под наем е изключително достъпно, лесно и удобно по всяко време от всяко място. Използването на такава услуга много би улеснила Вашето придвижване в града и целия регион. А, ако не разполагате с мобилен Интернет, винаги можете да се свържете с нас на посочените контакти. Резервирайте предварително и избраният от Вас автомобил ще Ви очаква в ден и час, посочени от Вас, на избраната от Вас локация!

Може да използвате летище Пловдив като начална точка за Вашето пътуване към зимните курорти, планината или друга локация. Процесът по наемане на автомобил с начална точка гр. Пловдив ще Ви отнеме около 15 минути. Ние от VIVORENT Ви съветваме да резервирате автомобил предварително на нашия уебсайт , тъй като това ще Ви гарантира налична свободна кола за Вашия престой. За повече информация относно отдаване на автомобили под наем или други въпроси, молим да се свържете с нашите представители.
Не пропускайте да проверявате офертите на VIVORENT, тъй като фирмата предлага различни промоции за наемане на автомобили от летище Пловдив по всяко време на годината.
С кола под наем можете да се възползвате и от специалните ни предложения за допълнителни екстри – навигационна система и 4G Wi-Fi Интернет, за да бъдете винаги свързани.

Защо да изберете рент а кар на летище Пловдив?

Можете лесно да посетите Пловдив и региона, като използвате нашите рент а кар услуги от летище Пловдив. На Ваше разположение са автомобили от икономичен, стандартен и луксозен клас с автоматична или ръчна скоростна кутия. Свържете с нас и ние ще осигурим автомобил според Вашите предпочитания. Ето някои от нашите предимства:

  • 10 офис локации;
  • Лесна резервация онлайн, по телефон или имейл;
  • Гарантирано най-добра цена;
  • Автомобили с гарантирано качество;
  • Може да получите Вашия автомобил на избрана от Вас локация;
  • Специални промоции и предложения.