автомобили под наем Общи условия

автомобили под наем Общи условия

Изисквания към наемателя:

За да наемете кола от нас трябва да сте на минимална възраст от 23 години и да притежавате валидно свидетелство за управление на МПС от минимум 5 години. Наематели под 23 години заплащат такса „Млад шофьор”, която се прилага на ден и гаранционен депозит в размер на 100% над стандартния. Също така бихме искали да ви уведомим, че са възможни и ограничения по усмотрение на персонала.
При наемането трябва да бъде предоставена шофьорската книжка, която да бъде валидна към датата на наемане на автомобила. Ако тя е издадена от Република България с нея трябва да ни бъде предоставен и талон. Ако шофьорската книжка е издадена от държава извън ЕС, се препоръчва на водачите да имат издадена международна такава или превод на националната им шофьорска книжка. В противен случай при поискване на документите местната полиция, това може да доведе до глоба и конфискуване на автомобила. Всички граждани на страните от ЕС, Америка,Канада, Австралия и Швейцария могат да използват националната си шофьорска книжка за наем на автомобил в България.Период на наема


Минимален наемен период 48 часа. При връщане на автомобила след изтичане на договора без предупреждение, клиента се таксува както следва:
до 1 час – безплатно; 1-4 часа – половин наем на ден; над 4 часа – цял наем.


Начин на плащане


Приемат се кредитни карти Visa, MasterCard, Maestro, Borica, както и плащане в брой или по банкова сметка.
При заплащането се изисква депозит, като размерът му зависи от класа на автомобила.


Застраховки


Всички автомобили са с пълно автокаско! То обаче, не важи при нанесени щети по гуми, джанти, предно стъкло и шаси. Валидно е при предоставяне на документ от КАТ и съдействие от страна на наемателя, както и задължително връщане на документите и ключовете на автомобила

Моля отбележете:


В случай, че клиентът не предостави изискуемите документи от КАТ за ПТП заплаща пълния размер на щетите. В случай, че клиентът не предостави необходимите документи от КАТ при кражба или тотална щета, той е отговорен и заплаща пълната застрахователна стойност на автомобила. Застраховката не покрива частични липси, загуба на части или аксесоари.
Такса за изгубени документи, регистрационни номера: такса в размер на 100 € (включително за загуба на панел на касетофон или CD).
Нито една от гореизброените застраховки не освобождава клиента от отговорност при щети по интериора на автомобила (тапицерия, табло, седалки и др.)


Гориво:

При връщане на автомобила с липсващо гориво, клиентът заплаща липсващото гориво.

Еднопосочни наеми


Ако наетият автомобил бъде върнат в друг град или офис, от VivoRent  е възможно да бъде начислена допълнителна такса в размер на 0,80 лв./км.
След предварителна заявка е възможна доставка на автомобил до всяка точка на България.

Допълнителен шофьорПрилага се такса на ден при повече от един шофьор.
Допълнително оборудване:
Бебешко/детско столче, багажник за ски, вериги за сняг, GPS навигация и др. Прилага се такса на ден.


Наем извънработно време


При наемане/връщане на автомобил извън работно време е възможно след предварително направена резервация. В този случай се прилага допълнителна такса. Работното ни време е от Понеделник до Събота от 09:00 до 18:00 часа , Неделя – почивен ден. Ако желаете да наемете / освободите автомобил извън работно време, в часови диапазон между 07:00 и 22:00 часа, таксата е в размер на 10,00 €. В часови диапазон между 22:00 и 07:00 часа, допълнителната такса ще бъде в размер на 20,00 €. На официални празнични дни – Великден, Коледа (24.12, 25.12, 26.12), Нова Година (31.12, 01.01) се прилага такса - 09:00 и 18:00 часа – 20 €; 18:00 и 09:00 часа – 40 €.
Наеми извън страната:
Възможни са само при предварителна заявка. Прилагат се допълнителни такси. Някои дестинации не са разрешени.
За конкретни цени на допълнителното оборудване, моля направете заявка чрез нашата on-line форма.

Оборудване в колата


VivoRent предлага автомобилите под наем със следното оборудване:
* Резервна гума с ключ и Крик
* Пожарогасител, Аптечка
* Светлоотразителен триъгълник
* Светоотразителна жилетка
* Пътна карта на България
* Радио касетофон или компакт диск
Гарантиране на клас автомобил
Всички автомобили, които предлагаме са реални. Но в случай на повреда или инцидент с автомобила, който сте избрали в процес на резервация, когато е невъзможно конкретния модел да бъде нает, ние ще го заменим със същият или подобен от по-висок клас.

ВЪВ ВСИЧКИ ЦЕНИ Е ВКЛЮЧЕНО ДДС, ВИНЕТЕН СТИКЕР И ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА! НЯМА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ И ПЛАЩАНЕ ПРИ НАЕМ НА АВТОМОБИЛ В ПЛОВДИВ! ДОГОВАРЯНЕ ПРИ ДОСТАВКА НА КОЛА ПОД НАЕМ В БЪЛГАРИЯ ИЛИ ПЪТУВАНЕ ЗАД ГРАНИЦА! ПОСТОЯННИ ОТСТЪПКИ И СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА РЕДОВНИ КЛИЕНТИ!

Започнете вашето перфектно пътуване с услугите на VivoRent !


Сортирай по:
Покажи:
Показани 1 от 21 | 21 (1 Страници)