Коли под наем Пловдив

Коли под наем Пловдив

                      Наемете кола под наем в Пловдив

Можете да ни намерите в офисите в центъра на Пловдив и София , както и на летище София, летище Пловдив и летище Бургас.

Можете да наемете кола под наем в някой от нашите офиси или да направите резервация чрез онлайн формата на нашия сайт и автомобила ще бъде доставен на място посочено от Вас! В офисите ни в град Пловдив се предлагат пълна гама от превозни средства и рентакар услуги - от пътнически, луксозни и лекотоварни автомобили до малка и икономична кола.Ако имате въпроси или колебания моля свържете се с нас, нашите консултанти с готовност ще Ви помогнат да направите перфектен избор на автомобил под наем !
Град Пловдив

Пловдив е вторият по големина град в България с население 347 851 души по настоящ адрес (към 31.12.2019 г.). Намира се в западната част на Горнотракийската низина, на двата бряга на река Марица. Отстои на 15 km северно от Родопите и на 50 km южно от Стара планина. Градът е застроен в подножията на шест сиенитни хълма, поради което често е наричан „Градът под тепетата“. Пловдив е управленски център на област Пловдив, община Пловдив, община Марица, община Родопи и е най-голямото стопанско ядро на Южния централен район.


История

Животът в Пловдив не е прекъсвал в продължение на почти осем хилядолетия, което прави неговата история изключително богата и интересна. Градът е по-стар от Рим, Атина, Картаген и Константинопол. Бил е съвременник на древната Троя. Сегашният град почива върху останките на много предишни селища, което обуславя богатото му културно наследство. Запазени и консервирани са древни паметници като античния театър, римския одеон, агората (римския форум), римския стадион, късноантична сграда „Ейрене“, епископската базилика, малката базилика и други.


Събития

В Пловдив се провеждат и множество културни прояви: международният панаир, международният театрален фестивал „Сцена на кръстопът“, „Капана фест“, „Нощта на Пловдив“, музикалният форум „Sounds of The Ages“, международният фолклорен фестивал „Пловдив“ и др.

Пловдив е избран за европейска столица на културата за 2019 година съвместно с още един европейски град – Матера в Италия


Местоположение

Разстоянието от летището до центъра на града е 10 км, или около 20 минути с автомобил. Асеновградско шосе свързва летището с центъра, както и с автомагистрала "Тракия" на изток. В случай, че целта на пътуването ви е българското черноморие,  дистанцията до двата най-големи черноморски града Варна и Бургас, е съответно 390км.  и 260км.


 Ще се радваме да Ви посрещнем като клиенти и изпратим като приятели!


Сортирай по:
Покажи:
Показани 1 от 41 | 41 (1 Страници)