автомобили под наем Препоръки


Съвети при наемане / освобождаване на автомобил под наем

При получаване на автомобил под наем!

Представител на VivoRent ще Ви помогне да огледате колата за възможни драскотини или щети. Всички детайли ще бъдат отбелязани в приемо-предавателен протокол. Проверете километража, горивото, както и дали всички светлини работят без проблем. Ако установите нередност, моля, съобщете го на нашият представител незабавно.
Много важно е преди да напуснете паркинга, да се запознаете добре с наетата кола. Вижте от коя страна на автомобила е резервоара, от къде се включват мигачите, чистачките и фаровете. Обърнете внимание на елементарни на пръв поглед неща, като цвета на колата, която сте наели, регистрационния номер и модела – така няма да е изгубите първият път, когато е паркирате на оживено място, малка уличка или голям паркинг. Разгледайте много внимателно картата и определета маршрута си преди да тръгнете. Наш представител ще Ви даде карта, ако имате нужда от такава.
При връщане на наетия автомобил под наем!
Преди да оставите автомобила, не забравяйте да го огледате за ваши вещи, погледнете и в багажника. Ако все пак сте забравили нещо, не се притеснявайте, ние ще се свържем с вас за да ви го върнем!
Започнете вашето перфектно пътуване с услугите на VivoRent !


Шофирай безопасно! Съвети от VivoRent България

По време на шофиране в България препоръчваме да знаете някои правила и разпоредби за безопасно шофиране с вашия / наетия автомобил под наем. 
Винаги трябва да шофирате в дясната страна на пътя
Пешeходците са с предимство на всички пешeходни пътеки
Водачите и всички пътници трябва да поставят предпазни колани 
Задължително е шофирането с включени светлини през деня
Забранено е да се возят деца под 12г. на предната седалка 
Ограничения на скороста:
В населени места до 50 км./час
Извън населени места до 90 км./час
Магистрали до 140 км./час
Това са само някои от правилата, които трабва да знаете.

Препоръчваме Ви да се запознаете с всички правила за движение в България за по-безопасно шофиране с наетия от вас автомобил под наем.

Сигурността е на първо място!

Сортирай по:
Покажи:
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)