Rent a car in Sofia

Коли под наем в София

Откъде най-бързо и лесно да вземете кола под наем в София ?

Кола под наем София

Можете удобно и бързо да разгледате интересните забележителности в София и региона с колa под наем. Ако тук е началната точка на Вашето пътувате, Ви препоръчваме да наемете автомобил под наем от нашия офис или да заявите доставка до летище София или друг адрес. За резервация на автомобил използвайте формата ни за резервации онлайн или се свържете с нас на посочените контакти.

Коли под наем в София от VIVORENT - Yor car rental

Ако сте отседнали в красивия европейски град София, не пропускайте да резервирате автомобил за Вашия престой, независимо дали сте там на бизнес посещение или почивка. Автомобилът в Пловдив изключително много ще улесни Вашето придвижване в града и целия регион. Можете да резервирате кола от формата за онлайн резервации на нашия уебсайт. Заповядайте в офиса ни или резервирайте автомобил в София на тел. +359 88992 5566. Предлагаме доставка до Вашия хотел!

Автомобили под наем в София

VIVORENT разполага с един офис в района, но извършва доставки на коли под наем до всяка точка на страната.

Може да използвате София като начална точка за Вашето пътуване към зимните курорти, планината или в цялата страна. Процесът по наемане на автомобил в София ще Ви отнеме не повече от 15 минути, но Ви съветваме да резервирате автомобил предварително на нашия уебсайт като това ще Ви гарантира налична свободна кола за Вашия период. Нашите колеги ще Ви съдействат с удоволствие при нужда от консултация и изготвяне на оферта на място от офиса ни или по телефона. VIVORENT предлага различни промоции за коли под наем в София по всяко време на годината.

Заедно с колата можете да се възползвате и от специалните ни предложения за допълнителни екстри – навигационна система и 4G Wi-Fi интернет.

Защо да изберете рент а кар в София?

Наем на автомобили в София

София е модерен и красив европейски град, посещаван от много туристи ежегодишно. Възползвайте се от нашите рент а кар услуги в София, това ще направи посещението Ви още по-приятно, а придвижването - по-лесно. Ето някои причини защо да изберете нас:

  • Богат избор  автомобили;
  • Изгодни цени;
  • Най-добри условия;
  • Удобни офис локации за рент а кар услуги;
  • Промоции, преференции, отстъпки за редовни клиенти и т.н.
VIVORENT в София
Коли под наем в София от VIVORENT - Your car rental