автопарк VIVORENT

Услуги

Коли под наем

Във всеки офис на VIVORENT - Your Car Rental е възможно да вземете автомобил под наем с изгодни условия и достъпна цена. Когато сте на някоя от нашите локации ще Ви представим нашият огромен автопарк. Избирате си най-подходящата кола под наем за Вас и тръгвате.

Трансфери

Предлагаме трансфери от и до летище София, Бургас, Варна и Пловдив. Разбира се, може да си поръчате и свободен трансфер с нас. Пътувайте спокойна с опитен шофьор, които ще Ви закара от точка А до точка Б бързо и безопасно, докато Вие се наслаждавате на пътната обстановка или правите сделки по телефона.

Коли за сватби

Честито! Сватбата е много специален момент за Вас и за близките Ви. Ние ще Ви предложим удобни и луксозни автомобили под наем за сватба, за да може да шофирате из улиците на града в комфорт, докато свирите с клаксона. Заповядайте в офисите на VIVORENT - Your Car Rental.

Коли за балове

Честито завършване на всички абитуриенти! От VIVORENT - Your Car Rental се надяваме, че всички ще продължите Вашето образование, но преди това е време за малко почивка на бала. За да пристигнете на това събитие бързо и безопасно, може да си поръчате трансфер с кола под наем за бал от нас. Посетети офисите ни или ни звъннете.

Паркинг на летището

Трябва да заминете за чужбина със самолет? Възползвайте се от платен паркинг на летището. Той е оборудват с камери, огради и предлага сигурност. Запазете си паркинг още преди да сте пристигнали на летището като ни звъннете. Очакваме Ви!